top of page

NADJA RAYER - EIGENARESSE

Mijn naam is Nadja Rayer en ik ben al ruim 15 jaar werkzaam in de kappersbranche. Als haarstyliste, maar ook als technische ondersteuning en creative director (voor Kamm Beauty Concepts Benelux). Zo was ik op kleurgebied verantwoordelijk voor diverse haarmodecollecties in binnen- en buitenland, onder andere in Nederland, Frankrijk, Duitsland en Italië.

Haar is en zal altijd mijn grote passie blijven. Elke keer weer word ik blij als ik het juiste kapsel bij iemand heb weten te creëren. Ze zeggen niet voor niks: als je haar maar goed zit. Zo'n 5 jaar geleden ben ik mijn eigen salon gestart. Aanvankelijk in Valkenburg, maar sinds 3 jaar is le Salon gevestigd in Margraten. Wat ik heel belangrijk vind, is dat mijn klanten met een mooi verzorgde en fris gekleurde coupe de deur uit gaan. Want kleur maakt het geheel af en zorgt ervoor dat elke dag een feestje is.

 

Ook vind ik het belangrijk om met de tijd mee te blijven gaan en me constant te blijven vernieuwen. Zo volg ik de nieuwste trendcollecties op de voet om gemotiveerd te blijven en volg ik jaarlijks cursussen om mezelf bij te scholen. Ik geef zelf ook regelmatig cursussen en demonstraties aan mede-kappers, om hen op kleurgebied naar een hoger niveau te tillen. Naast het runnen van mijn salon, doe ik dit tot op de dag van vandaag met veel passie en plezier.

 

Ik hoop je snel te verwelkomen in le Salon!
 

Liefs Nadja
Nadja Rayer Le Salon Heuvelland

Ps: Wist je dat wij ook schoonheidsverzorging en pedicure aanbieden? Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden.

IN SAMENWERKING MET:

Logo Kamm Beauty Concepts_2023
Logobalk_nyce_pura_leadercam_cotril
bottom of page